Amores Fernando

Vad är Amores?

Fernando

Fernando Amores är mannen som introducerade den spanska olivoljan för oss. Fernando har över 150 stycken olivträd, som han själv skördar för hand.  Varje vinter, mellan december och januari, tas hans oliver hand om med stor omsorg och dedikation.


Enligt Fernando är det viktigt att leverera sina oliver till en fabrik där dem enbart pressar oliverna en gång och att det inte är någon kemikalisk process involverad. Vi värnar om äkthet och hållbarhet därav, tar vi efter Fernandos filosofi och levererar alltid våra olivoljor så naturliga och hälsosamma som dem är.


Fernandos passion för traditionell tillverkning av olivolja för hand lyser igenom i varje flaska från Amores. Varje oliv handplockas noggrant och pressas med omsorg för att skapa den mest utsökta olivoljan du någonsin har smakat. Vi på Amores tror att detta är det enda sättet att uppnå verklig kvalitet och vi är stolta att erbjuda dig det bästa urvalet av handgjorda olivoljor.


För att bevara traditionerna har vi valt en fabrik där olivoljan tappas upp för hand och även etiketteras för hand. Genom att hålla fast vid dessa traditionella metoder kan vi säkerställa att våra kunder får en högkvalitativ produkt.

Precis som Fernando föredrar det!

Produkten

Olivoljan

Vi använder endast de finaste oliverna och traditionella metoder för att producera vår extra virgin olivolja. Varje droppe är noggrant utvald för att ge dig den mest autentiska och rika smaken.


Oliverna pressas enbart en gång och är kallpressade för att behålla sin naturliga smak och ursprungliga kvalitet. Vi garanterar att olivoljan alltid är färsk i butik då den är färskpressad och sparas inte till nästa år.


Dessutom använder vi olivkärnorna för att effektivt värma upp fabriken och bibehålla den optimala inomhustemperaturen för oljan.

Vi följer strikta riktlinjer och endast använder oliver från det område där de pressas, utan att blanda med andra varianter.


Våra olivoljor är helt fria från konserveringsmedel och färgämnen, vilket garanterar en ren och naturlig smakupplevelse.

Amores sätter standarden för olivolja och vi är stolta över att kunna erbjuda dig bästa möjliga produkt.